Aan het eind van het jaar 2020 hielden we een geld-inzamelingsactie om het drukken van 2000 Servische Bijbels te kunnen bekostigen. Het benodigde bedrag mocht spoedig ‘opgehaald’ worden en zo konden we opdracht geven tot het drukken van deze Bijbels. Hieronder ziet u enkele foto’s van de levering van de Bijbels in Servië. De Bijbels zijn door ds. Dragisa (rechts op de foto) opgehaald in Belgrado en vervolgens uitgeladen bij de theologische school in Nis. Van hieruit zullen ze verspreid worden in Servië. Ds. Dragisa, woonachtig in een ander deel van Servië, heeft 184 Bijbels meegenomen voor drie kerken in Centraal Servië. Ook zijn er 44 Bijbels geschonken aan een Baptisten gemeente in Belgrado.

Het bericht wat we ontvingen vanuit Servië sloot af met een wens voor een ieder die aan deze mogelijkheid heeft bijgedragen. We geven deze wens graag aan u door: May God bless you all for this wonderful gift that will proclaim the Word of God in Serbia.

Het is onze hartelijke wens en bede dat het Zaad, hetwelk is Gods Woord, vallen mag in een goede aarde, dat het in een eerlijk en goed hart bewaard zal worden en in volstandigheid/lijdzaamheid vruchten zal voortbrengen, zowel hier als in Servië. (Lukas 8 vers 15)

Start typing and press Enter to search